0346-73 45 00  |  info@hgm.se

HGM Revision börjar med digital kundfakturering

Från och med 1 oktober så börjar vi på HGM Revision med digital kundfakturering. För Er som fortfarande vill ha Er faktura per post vänligen kontakta oss på HGM Revision på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Även Ni som vill uppdatera Er mailadress dit vår faktura skickas till så går det bra att göra det genom att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

HGM Revision söker en revisorsassistent

HGM Revision växer och söker dig som är nyexaminerad ekonom eller som arbetat något år på en revisionsbyrå och ser din framtid som revisor. Hos oss får du arbeta med revision, redovisning och rådgivning på en revisionsbyrå i medvind!

Vi sitter i nya lokaler på Södergatan i Falkenberg och är i dagsläget elva anställda.

Det vi söker är en person med analytisk förmåga, social kompetens och som ser sin framtid i Halland.

Välkommen med din ansökan bestående av ett CV och ett personligt brev om varför just du är rätt person för oss! Märk brevet eller mejlet med ”Ansökan Revisorsassistent”

//

HGM Revision

Södergatan 7 C

311 74 Falkenberg

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Liljencrantz , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0707-697500 .

Urval och intervjuer sker löpande.